mondzorg jonker afspraak maken

U bent van harte welkom

Graag gaan we aan de slag om uw mondgezondheid in optimale conditie te brengen én te houden. Als u dat ook wilt, maak dan een afspraak voor een nadere kennismaking of een behandeling. Hieronder leest u meer over hoe wij te werk gaan en geven we u nog wat praktische informatie.

 

Bent al cliënt bij ons?

Neem dan direct telefonisch contact op om een afspraak te maken of gebruik het contactformulier.

 

Wilt u cliënt worden?

Om cliënt te worden van Mondzorg Jonker, vragen wij u het inschrijfformulier te gebruiken. U hoort dan snel van ons. U heeft geen verwijsbrief nodig van uw tandarts.

 

Medische gegevens

Voor uw veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

 

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Als u uw afspraak niet kunt nakomen, zeg deze dan minimaal 24 uur van tevoren af om onnodige kosten te voorkomen.

 

Privacyregeling en geheimhouding

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en delen deze nooit met derden, zonder uw schriftelijke toestemming vooraf. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

Mondzorg Jonker BV gaat  gecontroleerd en op de meest veilige wijze met de (patienten) gegevens om. Om die reden werkt Mondzorg Jonker BV volgens haar privacy beleid of ISMS. Dat privacy beleid of ISMS is gebaseerd op de wet AVG of ISO 27001 Informatieveiligheid. Het gehele privacy beleid of ISMS  is erop gericht blijvend de informatieveiligheid te waarborgen, te monitoren, corrigerende maatregelen te nemen en het privacy beleid of ISMS aan te passen indien nodig.

 

Klachtenregeling

Als u een meningsverschil heeft met uw mondhygiënist en denkt dat deze aantoonbaar in gebreke is gebleven, probeert u er dan eerst samen uit te komen. Lukt dat niet, dan kunt u zich wenden tot de NVM klachtenregeling. Meer informatie hierover vindt u in de Patiëntenfolder klachtenregeling (PDF)

 

Tarieven & voorwaarden

Coaching, begeleiding en behandeling van kinderen tot 18 jaar valt onder de basisverzekering en wordt voor 100% vergoed. Bij behandelingen boven de 150 euro ontvangt u vooraf een prijsopgave. U kunt bij ons betalen met pin of op rekening via Infomedics. Meer informatie over de zorgkosten vindt u op mondzorgkosten.nl .

 

Download Tarievenoverzicht

Download Materiaal- en techniekkosten

Download Algemene Voorwaarden

Download Patiëntenfolder klachtenregeling

 

071 565 22 52

info@mondzorgjonker.nl

 

Mondzorg Jonker

Apollolaan 232

2341 AV Oegstgeest

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Kvk 53641892

mondzorg jonker afspraak maken
mondzorg jonker afspraak maken
mondzorg jonker afspraak maken